7 decembrie 2009

o porţie de insomnie

Iubirea e ca o convorbire telefonică. Dacă la celalalt capăt al firului ţi se răspunde: "Greseală!", trebuie să închizi. /autor necunoscut/

14 comentarii:

  1. e chiar insomnie pe-aici. 3 de dimineaţă.
    citesc încă o dată dimineaţă mesajul, că ceva în mine refuză să digere informaţia la o oră atît de nocturnă.

    Noapte bună!

    RăspundețiȘtergere
  2. la ora sta mă uitam la Good by, Lenin)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Irinus

    Eu am trecut ideea pe blog ca sa n-o pierd. Mestecatul l-am lasat si eu pt mai tarziu.

    @editorcassh

    Credeam ca in tinerete fetele-s la putere. Iar tu - Lenin... Ce o fi cu blogul tau (care poarta acelasi nume) de nu-l pot accesa?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si uite cum ramane muza bine coafata si lumea multamita.......
    ... publicat la 2:03? Gaataa, sigur ca daaa, "blog cu insomnii"
    Mai fetelor dar cand mai aveti nopti dint'astea, trageti plapuma si de pe mine!
    AH Iubirea!!! Se poate "mesteca" mult si bine pe tema ei..... o fi si ca o convorbire telefonica mai stii? Si cate odata poate se merita sa inchizi si sa formezi din nou numarul, nu crezi? Eu zic ca se merita se te lupti in viata pentru lucrurile care-ti sunt dragi inimii, inclusiv pentru iubire. Binenteles sa fie o lupta rezonabila si bine dozata, caci daca nu apoi intram in alt capitol care nu se mia numeste la fel.

    Sper ca nu l-am jignit pe editorcassh cu: "mai fetelor" sa stie ca nu l-am bagat si pe el in ceaunul cu fete. Si-apoi am inteles ca la ora aea el nici nu era pe blog, era cu o IUBIRE de-a noastra a tuturor mai veche, Lenin.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Oly

    "Mai fetelor dar cand mai aveti nopti dint'astea, trageti plapuma si de pe mine!"

    De ce n-ai suierat mai devreme?
    Se merita sa formezi din nou sau ba... Si daca e tot o greseala? Sa lupti, de acord. Dar trebuie sa mai vezi si pt ce lupti. Si mai e o problema: uneori nu te lasa inima sa stergi din numerele vechi. Chiar de nu le formezi, iti ocupa loc in agenda.
    Ref la tatuca, nici n-a visat sireacul de el ca va trai atata amar de vreme.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie-mi spui de numerele vechi in agenda? Cunosc treaba. Sunt cea mai nostalgica dintre proaste si cea mai proasta dintre nostalgice, la capitolul asta.
    Apropos de viata fara de moarte a lui tatuca: mi-am adus aminte ca pe vremuri avem la scoala inainte de lectii "ora politica". Trebuia sa decupam stiri din"Tanarul leninist" si sa le discutam. Ei si aceasta ora incepea mereu cu intrebarea: "Cine este Vladimir Ilici Lenin". Ai observat? -cine este , nu cine a fost. Si eu eram cea mai mandra sa raspund ca VIL este fondatorul Partidului Comunist al Uniunii Sovietice.Si urmau intrebarile cand s-a nascut,si cand a murit etc etc.
    Care alt popor a iubit atat de mult si decenii intregi, o mortaciune in mausoleul sau? Doa-a-a-amne cata spalare de creer! Sa ne mandrim cu creerile nostre , fratilor, ca dupa atata spalare si inalbire cu"hipo" au stiut totusi sa ramana cenusii..;
    Ti-am spus ca e vasta tema asta a IUBIRII...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Oly

    Sincer, nici nu vreau sa-mi aduc aminte de aberatiile cu care ne umpleau tartacutele pe timpul cela. Desi, spalare de creier mai exista si acum prin unele institutii, din pacate. Sefii, iubitori de naftalina, in cartea rosie inca nu au fost inscrisi. Si asa cum un sef are intotdeauna dreptate, multi sunt prea slabi de fire, se apleaca sub greutatea papucului si face tineretului de lucru...

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubirea e o lupta sexuala mintala, unde te bucuri de placerea pe care o ai, si extazul pe care il vezi pe fata celuilalt cind va "luptati" iubindu-va.

    Cit despre telefoane, dupa un asemenea raspuns, ii trimiti un MMS cu o floare dar daruita alteia, cu un mesaj ca Bine ca nu am gresit, daruindu-ti floarea tie...

    RăspundețiȘtergere
  9. @cwadrat

    Mai intai - bun venit pe blog! O lupta sexuala mintala? Cam "patrata" definitie. De ce nu pace, armonie, intelegere si privind in aceeasi directie? De ce nu atractie reciproca "sexuala mintala"?

    RăspundețiȘtergere
  10. Discutind dintr-un aspect al trairilor, omul e cam greu sa-l multumesti cu (pace, armonie,intelegere) si cind vorbesc despre iubire, aici sint lucruri care nu au nimic de a face cu acea liniste, e vorba de pasiune, de lupta, de ATRACTIE.. si "lupta" sau comunicarea dintre un el si o ea intotdeauna va avea si o conotatie sexuala... care incepe in mintea fiecaruia, coborind incet, incet tot mai jos...

    RăspundețiȘtergere
  11. @cwadrat

    Atentie mare. Pasiunea nu intotdeauna inseamna si iubire. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevarat, numai ca si iubirea nu intotdeauna inseamna pace.. :)

    RăspundețiȘtergere